100%... 29 januari 2017

Det har gått två veckor sedan 100-releasen i BODYPUMP och vi tränar intensivt till de nya låtarna. Bra träning, bra låtar! Redan dags att lägga på mer vikt på vissa av låtarna, minsann.
 
Tänk, 100 releaser fördelat på 25 år. Och det är snart 19 år sedan Bodypumpen kom in i mitt liv. För 19 år sedan, efter studenten, kom jag in i fitness-branschen när jag fick sommarjobb på det lokala gymet där jag hunnit träna step-up och fitness-kickboxning i en termin. Verkligen en ny värld efter att ha tränat friidrott på idrottsplatsen hela uppväxten.  
 
Nu i helgen råkade jag titta i några gamla fotoalbum. Bilder från studenten. Vit känning, vita skor och vit studenthatt. Och det största leendet! Och då visste jag inte ens att jag 19 år senare fortfarande skulle jobba med friskvård och nästan reflexartat fortfarande utbrista Wohoo! så fort BODYPUMP kommer på tal. :)