BloodyPump På Halloween... 31 oktober 2018

Jag tycker Halloween är kul! Därför blev jag taggad av att alla instruktörer skulle vara utklädda idag och att jag skulle köra Halloweentema på BodyPumpen, eller BloodyPumpen. Visserligen är jag en känslig själ och är inte så förtjust i fööör otäcka saker men det finns mycket annat man kan göra. Ändå var det bara någon timme innan klassen som jag kom på vad jag skulle vara.

Efter att nyligen ha skaffat katt har jag blivit kallad för Crazy Cat Lady av vänner (på skoj, tror jag), men jag hävdar bestämt att jag snarare är Cat Woman. Och så fick det bli idag, Cat Woman, eller Devil’s Cat Woman!


83203177-3rTDWjpg


Tänk att min gamla våffeltång från början av 90-talet fortfarande levererar!


Det tar en halvtimme att värma upp den, men SEN fungerar den superbra. Stort våfflat hår i äkta Halloween-style.

Vi kom igång och körde en läskig, svettig och kul klass! Mjau!


26835564-GU2A6jpg