ETT TRICEPS-SMULTRON-STÄLLE... 10 juli 2016

Precis som så många andra så spenderar jag mycket av min vakna tid i köket. Jag anstränger mig för att laga både nyttig och varierad kost till mina nära och kära. Och det tar sin tid. Men även när jag är fullt upptagen med att tänka på matlagningen finns det tydligen en liten del av min hjärna som inte slutar tänka på träning.

Så med ingresslåten till Nicke Nyfiken i bakgrunden (barnen tittade på TV) och med full action på spisen bakom mig, konstaterade jag att höjden och avståndet mellan de två köksbänkarna vid lilla ingången till köket säkert vore PERFEKT för att träna triceps dips.

Jag lade ifrån mig stekspaden för att testa, och mycket riktigt så var det som gjort för just detta :) Självklart fick det bli såhär jag tränade triceps i min nästkommande hemmaträning!