Intensiva veckor och sömnbrist... 4 december 2016

Ojoj vilka intensiva veckor; på jobbet, i vardagspusslet med barnaktiviteter och hemmafix, träning och sociala aktiviteter. ”Hur ska jag hinna med allt?” har jag tänkt vid flera tillfällen. Sömnen har fått ge vika, det finns inget annat sätt. Men då är jag ju inte på topp på dagen, tankarna hänger inte riktigt ihop och energin inte riktigt där. ”Bara under en liten period till, sedan ska jag ha kommit ikapp”. Visserligen med sömnbrist men får jag ihop allt, då tänker jag att det kommer kännas bra.
 
Men så plötsligt, efter ännu en intensiv dag på jobbet och jag ska iväg och ha pass. Trött är jag på vägen dit, men vilken energi väl där! Intensivt men med en helt annan innebörd! Direkt efter passet känner jag mig upprymd och glad i mitt endorfin-rus. Och senare precis den kvällen lättar det och jag kommer ikapp! 

Så nu låter jag mig sova en timme längre om natten igen. Ändå känns det som att jag hinner med mer, är mer effektiv och har mer energi.
 
Tur det för snart är det jul! :)