Ooops, det bara hände!... 12 juni 2016

Den bara låg där, BODYPUMP-stången. Har en hemma. Skulle bara höja volymen på högtalaren som spelade sådan där skön energi-musik, för att få lite go stämning här hemma. Såg att BODYPUMP-stången på golvet alldeles intill låg lite snett. Tänkte bara rätta till den, lite till höger. Plötsligt finner jag mig köra biceps curls i takt med musiken. Ska bara köra några stycken, tänker jag. Flyttar ut en bit i vardagsrummet, bara ha lite mer plats.
 
Plockar av några viktplattor från stången, kan ju lika gärna träna axlar när jag ändå kört biceps. Efter tre reps axlar med de lösa viktplattorna kan jag inte låta bli att vända köksstolen om så att jag kan komplettera med triceps dips.
 
Utfall, ja utfall gillar jag verkligen alla dagar så det vill jag såklart inte vara utan när jag väl är igång och tränar lite. Rodd med stång är ju alltid bra, likaså armhävningar. Jamen, magen var ju det jag egentligen skulle ge en omgång idag så ut med yogamattan, för så hade jag ju tänkt innan.
 
Och så plötsligt, 40 minuter senare, har jag helt oskyldig råkat träna ett helt träningspass utan att jag tänkte på det. :)
 
 Så kan det bli ibland! Eller är det bara jag?