På tantcykel till jobbet... 30 juni 2017

Jag har börjat cykla till jobbet några dagar i veckan. Ca 1,5 mil enkel väg, så nästan 3 mil om dagen. Lagom långt, känns gött i benen. Smidigt med cykelväg nästan hela vägen. Det tar 30 minuter att köra bil till jobbet på morgonen, och att cykla tar 40 minuter!

Jag cyklar med min tantcykel. Den har korg (där jag förvarar ombyte och dator),
pakethållare och bred, skön sadel. På färden blir jag omcyklad av en hel del herrar, fullt kitade med näst intill självrullande racer-cyklar eller el-cyklar. Ok, nog går dessa aningens snabbare, men tänk så mycket mer motstånd och träning jag får på samma sträcka. :) 

När solen skiner och jag rullar fram genom det gröna landskapet känns det galet att tänka att jag istället skulle sitta i en bil och låta detta träningstillfälle gå förbi. Ut på cykelvägarna, me and my Hövding…