Power Nap Och Löptur... 14 oktober 2017

Det har varit tre hektiska veckor nu; extra intensivt med jobbet, träningen, koreografin, Träningsshoppen, mitt nya klädmärke POWER of Sweden, och födelsedagskalas (i plural).

Egentligen massor av positiva saker, men knappt att tiden räckt till. Jag har vetat att denna period skulle vara över idag och nog har jag känt mig lite sliten den senaste veckan.

Så, en eftermiddags-power nap och sedan ut till Bokskogen för en löptur. Riktigt gott att få rensa tankarna och andas frisk luft i härlig skogsmiljö. Bokskogen är helt underbar alla årstider, men eftersom jag ju gillar hösten lite extra är det också extra härligt att vara här just denna tid, precis när löven börjat falla till marken och precis innan träden slår över till gult och orange.

Detta hjälper till under helgens kraftåterhämtning innan jag återgår till en mer rimlig nivå på livsintensiteten.