Så Mycket Nytt Skoj Att Göra I Höst... 22 augusti 2017

Jag har alltid gillat tanken på att hösten kommer. För mig har hösten alltid betytt nystart. Det har varit då som jag börjat ny årskurs, skaffat nytt boende, nytt jobb, nytt träningsschema, nya aktiviteter och träffat nya människor.
 
Just denna höst har jag nyheter som verkligen är utöver det vanliga! Flera spännande projekt som att:
 

Träningsshoppen kommer växa, redan bestämt är att det kommer in fler fina artiklar och ännu fler samarbeten med kanonbra varumärken. Jag kommer påbörja ett nytt jobb som känns både jättespännande och klockrent. I höst kommer jag ha utökat antal gruppträningsklasser, i fler träningskoncept. Det kanske absolut mest spännande och nyaste är att jag kommer lansera ett eget klädmärke! Ett eget varumärke inom träningskläder! Detta är så spännande att jag knappt kan bärga mig. Mer om detta och vad varumärket ska heta inom kort…

 
Utöver alla inplanerade projekt ska jag såklart mysa med barnen och engagera mig i deras skola och aktiviteter. Dessutom tänker jag att jag ska hinna sova lite mer om nätterna. Hur ska detta gå till, tro? Jo, jag ska planera min tid och välja bort det som inte ska prioriteras, som städning till exempel. :)