Social Glädje-Ventil... 20 augusti 2020

Den situation vi är i just nu tar jag på största allvar. Jag har skapat en tillvaro med få fysiska möten med kollegor/vänner/kunder för att bidra till minskad smittspridning. Jag arbetar hemifrån sedan i mars, styrketränar och kör intervallträning hemma och löptränar utomhus. Saker är som de är och jag försöker att inte fundera så mycket över vad jag saknar, sådant som jag ändå inte kan påverka.
 
Efter en tids uppehåll har jag några klasser i veckan på ”mitt” gym igen. Eftersom vi desinficerar utrusningen noga efter varje klass, och eftersom vi har etablerade corona-anpassade rutiner känns det tryggt att vara i den här miljön, trots allt. Och visst borde just gymmet vara ett ställe där det enbart finns symtomfria människor?!

Eftersom jag (liksom många andra) lever under nya ”hemma-förutsättningar” har jag precis insett vilken glädje-ventil det är för mig att under veckorna instruera dessa träningsklasser. Det är mitt lilla sociala smultronställe som samtidigt bjuder på massa endorfiner och rörelseglädje.


93584676-9CKCLjpg


Härliga stunder att snickesnacka med kollegor/vänner som delar mitt träningsintresse. Just denna dag var det träning och skoj i kvadrat: Double Åsa – double POWER!

Och såklart, det fina POWER of Sweden-linnet (i bambu, färgen Living Coral) kan du köpa här!