Träna Hemma I Speciella Tider... 30 maj 2020

Det är speciella tider vi lever i, och har varit ett tag nu. Det ovanliga börjar typ kännas vanligt. Jag försöker skjuta oron för mina nära och kära en bit ifrån mig, eftersom oro inte kan påverka på något positivt sätt. Jag fokuserar på det jag kan göra för att bidra (tex hålla avstånd och tvätta händerna) och på att träna. Dels tränar jag löpning utomhus men framförallt mycket träning hemma, både styrketräning och högintensiv intervallträning.

Som Lic. Personlig Tränare, och som dessutom kör PT sessions med klienter i hemmet, så har jag mycket träningsutrustning hemma. För att få till effektiv och säker träning hemma behövs några redskap, mycket kreativitet och en del kunskap. Ifall man inte har det så kan man få hjälp med det, med alla tre sakerna faktiskt. :)

29139234-9Vz3zjpg


Endorfiner ger ju den där härliga känslan, men det blir ytterligare en glädjekick när kläderna matchar träningsutrustningen. Extra kul när det är POWER både i benen och på benen!
 
I dessa tider vill jag verkligen uppmana dig till att träna och ”hålla igång”, om du är frisk. Och att du är rädd om dig och din omgivning!