Två Veckor POWER... 10 mars 2019

Träningen fick ingen bra start på 2019, ena förkylningen efter den andra gjorde att jag inte alls kunde träna så som jag vill och behöver. Varje gång jag trodde att jag kunde börja följa min träningsplan kickade nästa förkylning in. Varför? Jag som ju inte ”brukar” vara förkyld. Bara enstaka träningspass här och där och jag började dessutom känna av gamla skador i knä och rygg, skador som jag inte märker när musklerna är i trim.
 
Men så efter förra förkylningen var jag så irriterad att jag bestämde mig för att träna minst ett träningspass om dagen i tre veckor. För att kompensera och komma ikapp, liksom. Well, nog känner jag till att man ska låta kroppen vila emellan, men vill ändå köra på och kommer återgå till min vanliga träningsfrekvens efter.
 
Att hinna träna varje dag kan kännas som en utmaning i en vardag med arbete, barnaktiviteter och matlagning men det blir en vardagsrutin. Planering är såklart viktig precis som envishet, vissa kvällar har jag tränat sent eller direkt efter middagen med full mättnadskänsla. Inte optimalt men det har blivit gjort.
 
Nu har jag kört på i två veckor och känner mig lite sliten, men blev glatt överraskad när jag upptäckte att jag blivit ganska mycket starkare än vad jag var förra året!! DET är motiverande!
 
Har fått en riktigt bra start på mars med andra ord! Woohoo!